0172-263026


Pakketten

Standaard huiswerkbegeleiding

Onze standaard huiswerkbegeleiding bevat de volgende punten

 • Een rustige leeromgeving

 • We maken samen een planning via ons online leerlingvolgsysteem HOMi

 • Hulp bij het behouden van jouw motivatie

 • Tips om de concentratie te verbeteren

 • Je kan de vragen die je hebt stellen

 • We houden cijfers en doelen bij en stellen samen een plan van aanpak op

 • Aan het einde van de middag evalueren we hoe de middag gegaan is en bespreken eventuele tips voor de volgende keer

 • We helpen je het leerstrategieonderzoek toe te passen

 • Per begeleider zijn er maximaal 7 leerlingen

 • Jij en je ouders krijgen elke dag een kort overzicht van hoe het is gegaan

Huiswerkbegeleiding PLUS

Hierbij krijg je alles van de reguliere huiswerkbegeleiding, maar wat anders is:

 • Er zijn bij de huiswerkbegeleiding PLUS maar maximaal 4 leerlingen per begeleider en dus is er meer persoonlijke aandacht voor jou

 • Elke dag krijgen jij en je ouders een uitgebreid overzicht van hoe de middag is verlopen

Verder krijg je ook:

 • Je krijgt een mentor die jou 1 op 1 begeleidt door het schooljaar heen

 • De mentoren staan onder begeleiding van een pedagoog

 • Tijdens de begeleiding kijken we samen naar het huiswerk of leren we samen

 • Maandelijks vul je een evaluatieformulier waarmee we kunnen inzien hoe het met je gaat en hoe we je nog beter kunnen helpen

 • Er is de mogelijkheid voor ouders om via een online formulier hun vragen kwijt te kunnen en om tips te kunnen vragen

VIP Studiebegeleiding

Bij de VIP Studiebegeleiding volg je niet alleen huiswerkbegeleiding PLUS, maar krijg je ook vakinhoudelijke hulp door het volgen van een bijles voor (één van je) lastigste vak(ken).

Dit is dé optie voor jou als je moeite hebt met al je schoolwerk afkrijgen én als je denkt die onvoldoende voor dat lastige vak niet weg te kunnen werken.

Door deze combinatie van soorten begeleiding zorg je voor meer structuur in je voorbereiding op toetsen, kan je ook gedurende de week door vragen stellen en kom je altijd goed voorbereid je bijles binnen.

Je leert dus leren, oefent met plannen én krijgt intensieve begeleiding bij (één van je) lastigste vak(ken)!

Moeite met kiezen welke vorm van begeleiding goed bij jou past? Vul dan deze test in en wij komen bij jou terug met een persoonlijk advies.

Ben je op zoek naar een andere vorm van studiebegeleiding dan één van de bovenstaande pakketten is dat natuurlijk mogelijk! Maatwerk is altijd een optie en tijdens het intakegesprek kunnen we dit verder bespreken.

Als je interesse hebt om huiswerkbegeleiding te volgen kun je het formulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen dan zo spoedig contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens deze intake wordt er samen met de ouders én de leerling een formulier ingevuld over praktische zaken. Verder zal er besproken worden wat de aanpak zal zijn.

StudieHooft rekent geen inschrijfkosten.

Investering bijles per uur

Soms hebben leerlingen moeite met één of meerdere specifieke vakken. De basiskennis mist, er is geen inzicht of de leerling weet niet hoe het maken van maak- en leerwerk aangepakt moet worden. Voor deze leerlingen is het dan fijn om één op één begeleiding te krijgen zodat er gefocust kan worden op dat waar de leerling op vastloopt. StudieHooft helpt hier graag bij!

Het tarief van bijles is 27,50 per uur voor 1e tot 3e klassers en €30,50 per uur voor 4e tot 6e klassers.

Als je interesse hebt om bijles af te nemen, kun je het formulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen dan zo spoedig contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens deze intake wordt er samen met de ouders én de leerling een formulier ingevuld over praktische zaken. Verder zal er besproken worden wat de knelpunten van de leerling zijn en aan de hand hiervan een plan van aanpak opstellen. Daarna gaan we op zoek naar een begeleider die past bij de leerling. Het aantal bijlessen en de duur van de bijles zijn flexibel en kunnen aangepast worden als er een SO of toets aankomt.

Investering leerstrategieonderzoek

Om de leerlingen efficiënt te kunnen helpen maken we gebruik van een leerstrategie onderzoek met een uitgebreid verslag. Dit zorgt voor betere resultaten van onze leerlingen en daarom vragen we elke leerling hieraan mee te doen. Zo kunnen we samen zorgen voor het best mogelijke resultaat.

De investering voor één leerstrategieonderzoek is €99,95.De investering voor één leerstrategieonderzoek met een uitgebreid verslag is €199,95.

Het kan erg waardevol zijn om als ouders ook het leerstrategieonderzoek af te nemen zodat jullie makkelijker met elkaar kunnen communiceren. De investering voor een ouder is de kostprijs van het computerprogramma, namelijk €49,95 euro.

Als je interesse hebt in het leerstrategieonderzoek dan kun je het formulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen zo spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.