Pakketten

Standaard Huiswerkbegeleiding

Hierbij krijg je alles van de Light Huiswerkbegeleiding, maar wat anders is:

Verder krijg je ook:

Light Huiswerkbegeleiding

Onze Light Huiswerkbegeleiding bevat de volgende punten

PLUS Studiebegeleiding 

Bij de PLUS Studiebegeleiding volg je niet alleen Standaard Huiswerkbegeleiding, maar krijg je ook vakinhoudelijke hulp door het volgen van een bijles voor (één van je) lastigste vak(ken). 

Dit is dé optie voor jou als je moeite hebt met al je schoolwerk afkrijgen én als je denkt die onvoldoende voor dat lastige vak niet weg te kunnen werken.

Door deze combinatie van soorten begeleiding zorg je voor meer structuur in je voorbereiding op toetsen, kan je ook gedurende de week door vragen stellen en kom je altijd goed voorbereid je bijles binnen.

Je leert dus leren, oefent met plannen én krijgt intensieve begeleiding bij (één van je) lastigste vak(ken)!

Moeite met kiezen welke vorm van begeleiding goed bij jou past? Vul dan deze test in en wij komen bij jou terug met een persoonlijk advies.

Ben je op zoek naar een andere vorm van studiebegeleiding dan één van de bovenstaande pakketten is dat natuurlijk mogelijk! Maatwerk is altijd een optie en tijdens het intakegesprek kunnen we dit verder bespreken.

Als je interesse hebt in geholpen worden bij ons, kun je het formulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen dan zo spoedig contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens deze intake wordt er samen met de ouders én de leerling een formulier ingevuld over praktische zaken. Verder zal er besproken worden wat de aanpak zal zijn. 

StudieHooft rekent geen inschrijfkosten. 

Investering bijles per uur

Soms hebben leerlingen moeite met één of meerdere specifieke vakken. De basiskennis mist, er is geen inzicht of de leerling weet niet hoe het maken van maak- en leerwerk aangepakt moet worden. Voor deze leerlingen is het dan fijn om één op één begeleiding te krijgen zodat er gefocust kan worden op dat waar de leerling op vastloopt. StudieHooft helpt hier graag bij! 

Het tarief van bijles is 27,50 per uur voor 1e tot 3e klassers en €30,50 per uur voor 4e tot 6e klassers

Als je interesse hebt om bijles af te nemen, kun je het formulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen dan zo spoedig contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens deze intake wordt er samen met de ouders én de leerling een formulier ingevuld over praktische zaken. Verder zal er besproken worden wat de knelpunten van de leerling zijn en aan de hand hiervan een plan van aanpak opstellen. Daarna gaan we op zoek naar een begeleider die past bij de leerling. Het aantal bijlessen en de duur van de bijles zijn flexibel en kunnen aangepast worden als er een SO of toets aankomt. 

Investering leerstrategieonderzoek

Om de leerlingen efficiënt te kunnen helpen maken we gebruik van een leerstrategie onderzoek met een uitgebreid verslag. Dit zorgt voor betere resultaten van onze leerlingen en daarom vragen we elke leerling hieraan mee te doen. Zo kunnen we samen zorgen voor het best mogelijke resultaat.

De investering voor één leerstrategieonderzoek is €99,95.De investering voor één leerstrategieonderzoek met een uitgebreid verslag is €199,95.

Het kan erg waardevol zijn om als ouders ook het leerstrategieonderzoek af te nemen zodat jullie makkelijker met elkaar kunnen communiceren. De investering voor een ouder is de kostprijs van het computerprogramma, namelijk €49,95 euro. 

Als je interesse hebt in het leerstrategieonderzoek dan kun je het formulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen zo spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.