0172-263026


Investering huiswerkbegeleiding per maand

Aantal dagen Prijs

1 middag € 179,95

2 middagen € 229,95

3 middagen € 279,95

4 middagen € 329,95

5 middagen € 379,95

Dit komt neer op gemiddeld €5,05 per uur.

StudieHooft rekent geen inschrijfkosten. Wel nemen we na de inschrijving een uitgebreid leerstrategieonderzoek af. Het onderzoek kost nogal wat tijd en geld: we kopen het digitale onderzoek in bij een gespecialiseerd bureau en nemen het onderzoek zelf af. Daarnaast wordt iedere StudieHooft begeleider getraind om dit zo optimaal mogelijk toe te passen voor elke leerling. Het zal zorgen voor betere resultaten van onze leerlingen en daarom vragen we elke leerling hieraan mee te doen! Speciaal voor StudieHooft klanten die ook huiswerkbegeleiding afnemen vragen we een beperkte bijdrage van 99,95 om hiervan te kunnen profiteren! Zo kunnen we samen zorgen voor het best mogelijke resultaat.

Het leerstrategieonderzoek is ook los beschikbaar. De investering voor dit onderzoek bedraagt normaal gesproken €199,95.

Als je interesse hebt om huiswerkbegeleiding te volgen kun je het formulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen dan zo spoedig contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens deze intake wordt er samen met de ouders en de leerling een formulier ingevuld over praktische zaken. Verder zal er besproken worden wat de aanpak zal zijn. Na de intake nemen we het leerstrategie onderzoek af.

Investering bijles per uur

Het tarief van bijles is €28,95 per uur. StudieHooft rekent geen inschrijfkosten! Wel nemen we na de inschrijving een uitgebreid leerstrategieonderzoek af. Het onderzoek kost nogal wat tijd en geld: we kopen het digitale onderzoek in bij een gespecialiseerd bureau en nemen het onderzoek zelf af. Daarnaast wordt iedere StudieHooft begeleider getraind om dit zo optimaal mogelijk toe te passen voor elke leerling. Het zal zorgen voor betere resultaten van onze leerlingen en daarom vragen we elke leerling hieraan mee te doen! Speciaal voor StudieHooft klanten die ook bijles afnemen vragen we een beperkte bijdrage van 99,95 om hiervan te kunnen profiteren! Zo kunnen we samen zorgen voor het best mogelijke resultaat.

Het leerstrategieonderzoek is ook los beschikbaar. De investering voor dit onderzoek bedraagt normaal gesproken €199,95.

Als je interesse hebt om bijles af te nemen, kun je het formulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen dan zo spoedig contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens deze intake wordt er samen met de ouders en de leerling een formulier ingevuld over praktische zaken. Verder zal er besproken worden wat de knelpunten van de leerling zijn en aan de hand hiervan een plan van aanpak opstellen. Daarna gaan we op zoek naar een begeleider die past bij de leerling. Het aantal bijlessen en de duur van de bijles zijn flexibel en kunnen aangepast worden als er een SO of toets aankomt.

Investering leerstrategieonderzoek

StudieHooft koopt het digitale onderzoek in bij een gespecialiseerd bureau en we nemen het onderzoek zelf af. De investering voor één leerstrategieonderzoek met een uitgebreid verslag is €199,95.

Let op: voor klanten die andere diensten van ons afnemen vragen wij een beperkte investering, namelijk €99,95!

Het kan erg waardevol zijn om als ouders ook het leerstrategieonderzoek af te nemen zodat jullie makkelijker met elkaar kunnen communiceren. De investering voor een ouder is de kostprijs van het computerprogramma, namelijk €49,95 euro.

Als je interesse hebt in het leerstrategieonderzoek dan kun je het formulier onderaan de pagina invullen. Wij nemen zo spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.