Over ons 

StudieHooft is er ter ondersteuning van de leerlingen en biedt studiebegeleiding aan op verschillende gebieden. Zo wordt er huiswerkbegeleiding, examentraining en bijles gegeven. De studiebegeleiding is er voor leerlingen van de middelbare school, maar in overleg met ouders is het ook mogelijk om begeleiding te bieden aan basisschool leerlingen. De begeleiding is er voor leerlingen van alle niveaus. 

StudieHooft staat voor persoonlijke en kleinschalige begeleiding, zo zijn er kleine groepen en staat er een kopje thee klaar als leerlingen uit school komen. Voor elke leerling wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de behoeftes en situatie van de leerling. Daarnaast is er veel contact tussen StudieHooft, de leerling en ouders: Samen bereiken we veel meer dan alleen! 

Waarom kiezen voor StudieHooft?

Ontstaan StudieHooft

De oprichtster van StudieHooft is Joyce Hooft. 

''Ik heb op de Universiteit van Leiden de bachelor Pedagogische Wetenschappen en de master Forensische Gezinspedagogiek afgerond en tijdens mijn studententijd heb ik met veel plezier jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven. Naast het begeleiden van de leerlingen was ik ook regiomanager en gaf ik trainingen aan de begeleiders. Dit heb ik altijd met veel passie gedaan en ik wilde graag zoveel mogelijk kunnen betekenen voor de leerlingen. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij een adviesbureau voor kinderopvangorganisaties, maar het helpen van leerlingen bleef in mijn hoofd rondspoken. Daarom heb ik de uitdagende beslissing genomen om mijn passie te volgen en mijn eigen studiebegeleiding op te richten. Ik vind het niet alleen belangrijk om met ouders en leerling een plan van aanpak op te stellen, ook vind ik het heel erg belangrijk om een prettige sfeer te creëren, grapjes te maken met de leerlingen en om samen het plezier in schoolwerk te vinden''. 

Doordat Joyce een pedagogische achtergrond en veel praktijkervaring heeft is zij op de hoogte van verschillende soorten aanpakstrategieën en kan ze de leerlingen zo optimaal mogelijk begeleiden. Daarnaast is ze een ervaren coach en manager dus is het begeleiders-team van StudieHooft in goede handen. 

We kijken er naar uit om de samenwerking met jou aan te gaan!